Tuesday, June 7, 2011

result aku xde la weyy....

smlm (6 june 2011) result final aku tok first year nie da kua... igt kan nk bwt entry nie smlm, di sbb kan kemalasan yang melampau, ari nie baru aku menaip... hehe.. smlm pagi bgn awl jugak la sbb tido awal.. haha.. tp xrase excited pn aku nk check result 2.. sebok2 tnye org je, yg aku nye xnak tgk.. aku takot.. tkot result tu menegecewakan aku da yg laen laen... hehe... 2 la time soh study, maen2 dulu, skng baru terketaq ketaq nk tgk...

lepas mkn, tido, smyg, tunggu ati tenang baru la aku brani siket nk tgk... haha.. ok, da siap2, aku pn ade la siket keterujaan nak tau ape yg aku dpt dgn usehe yg xseberape tu... opss, aku terlupe sumthing, aku da jnji ngn sumone yg result aku tu biya die tgk dulu sblm aku.. knpe? sbb da 2 sem result die aku yg cek kan dulu.. hahaha.. ok, la aku pn setuju la die tgk dulu, xlah takot sgt kot... haha.. ok, lps sumone 2 da login aku pn x nyempat2 tnye cmne? bpe? ok ke? haha... terlebh excited la pulak.. n die pn ckp, xde grade pn tok sem 2.. sem satu ade la.. yg ade cume lulus/gagal je... 


aku pn da x tentu hale, aku login sndiri la nk tgk kot2 die maen2 kan aku kan... ye, mmg pn xde grade, pointer pn xde... aduss, cmne nk bwt nie..?? tbe2 nyesal sbb x tgk pagi tadi.. ok, try tnye ayien, kebetulan die on9 time 2... die pn cm xcye je aku ckp result aku xde.. ok, try sms lak.. sumpah tgn aku keteq2 nk bukak msg tu.. haha... ok, die bg grade je, xkan aku nk kire sndiri pointer aku kot... aisshh, mslh lagi...  hadoii laa.. pastu aku try login lagi skali.. ok, skng da ade, tgk pngk da naek, syukur2, pasti la PNG aku sem nie naek siket dari sem lps... alhamdulilah.... syukur sgt....
nie result aku...
maaf, gmba tidak dpt di paparkan.. haha...


nie jelah yg aku dpt tjk... nak tjk, betol2 malu... yela result aku xlah sehebat mane pn... tp syukur sgt, sbb da naek dari sem lepas.... time kaseh ya Allah..... alhamdulilah....!

tuggu aku dpt 4flat baru aku tunjuk sume nye k... hehehe...


mood: smgt nk masok sem baru...!!

5 comments:

  1. eleh2 kau.sorok2 pulak.haha

    ReplyDelete
  2. hahaha.... i pemalu ok... xpndai nk show off.... ecee.... tunngu empat rata la baru xmalu.... hee

    ReplyDelete
  3. wt kontroversi bole an....btw, congrates dear..ko ttap hebat dr aku....HAHA

    ReplyDelete
  4. tengs laling.... kurang kan kontroversi tingkatkan prestasi..... hahaha

    ReplyDelete
  5. confirm gempak result kau..tau dh..malu malu cat plak..aku doa kn utk 4 rata kau..heeee ~

    ReplyDelete