Tuesday, May 24, 2011

.:syukur alhamdulilah.... (!)(!):.

ari nie, 24 mei 2011, sume plajar usm da boley cek result.. tp result lulus gagal jela, yg betol pnye 6 jun baru kua... aku bgn2, xigt lngsong ari nie kua result, sbb aku igt esk, 25 mei baru kua... nmpk sgt aku xamek pot bile sepatotnye result kua... terok betol perangai... ishh... slamber je aku on9, lngsong x jengok healthy campus usm 2.. haha... tgh2 syiok, on9, tbe2 cik tikah, die nie dak usm gak, tnye aku,  "kalo lulus die nye kod ape eh?" aku yg xtau pape nie pn jwp, "kalo lulus L la kot.." slmber je aku jwp mcm tau.. tbe2 aku terigt, ari nie ke result kua, ngn xtau malu, aku pn tnye.. cik tikah kate kalo nk cek, sms je ley skng nie, kt healthy campus x kua lagi.. orite, aku pn smngt la nak cek, yela nk tau gak la, paper2 ape yg aku kene hadap lagi sem dpn... dlm hati dup dap dup dap... tgk2, kalo nak anta sms, die mntak lak angke giliran, kompem2 la aku da lupe, eh bukan da lupe, aku xpenah igt pn sbnr nyee... hahahaha... nmpk kan betape terok nye aku... dgn harapan yg satu , cewaahh, aku pn tnye la roomate aku angke giliran aku bpe..? naseb la die igt, sbb kt die la aku selalu tnye no glrn aku tiap kali nk masok exam hall... fuuhhh, naseb ade kau ayien... syg kau laa.... tengs, sbb tolong igt kan angke glrn aku... hahaha....


alhmdulilah, sume nye P... p tu pass kot... mksd nye sume ketujuh tujuh subjek aku lulus la, maaf, cik tikah, aku ter over confiden lak ckp kalo lulus L tadi... actually, P, kalo xlulus F kot... entah la, aku nie mmg maen sebat je... ikot suke... haha..


tahniah pade kawan yg lulus sumenyee.... same2 la kite tunggu 6 jun nie eh, hopefuly, pointer sem nie tak mngecewa kan sgt la... takottt woo, sbb aku x study serious2 pn... sume last minute kot.... hurmmm, tolong jgn kecewa kan aku wahai cik result.  pelisshhh....


nak sume result cmnie ley x..??
hurmmmm..... harapan jelah kot.... tbe2 rase nk amek final lagi skali.... igin menebus keeslhn2 lampau... ecee...




pssst2.. kate ati kecil ku: nak blaja betol2 sem dpn... (mmg tiap kali da dpt result nie la azam aku, bile nk tercpai ntah).. cuti ku maseh pjg... ape nk bwt??

10 comments:

  1. alhamdulillah.. :)

    waahh blog dh br..rajennye edit edit..tolong ajarkan..heee ~

    ReplyDelete
  2. hehehe... edit?? hahaha... templete aku rosak ari 2.... nmpk lagi matang kan?? heee

    ReplyDelete
  3. hahaha..mmg dasar nyanyuk.....!

    ReplyDelete
  4. tau xpe... mslh ingatan...... pyh cmnie.... kene mkn jamu mak dara nie

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. hahaha.... fuyoo.... ckp nogori da budak niee....

    ReplyDelete
  7. pastilah ! nnt kn nk dpt abg ipar org nogori.....lalalalala ~

    ReplyDelete
  8. ke kau pn dpt org nogori nie..??? teeeetttt

    ReplyDelete